Antidepresiva

Mám prosbu, brala jsem antidepresiva prothiaden, ten jsem musela vysadit, strašné hořko v puse jsem měla, což ještě mám, za jak dlouho by to mělo odeznít? Ted beru druhý den lerivon, půlku tablety,jenže jsme taková ospalá, malátná, vše mě vyčerpává, začly mě bolet i svaly na stehnech, myslíte, že tyto příznaky mám od tohoto léků, když ho beru tak krátce? A odezní to? Až by se vytvořila hladina? Děkuji

Odpověď odborníka:

Zdravím Marie, s hořkostí v puse po Prothiadenu jsem se ještě nesetkal, takže těžko říct jestli to z toho může být...bohužel nepíšete jak dlouho jste jej brala...?? pokud vám předtím nic nedělal, tak by to tím být vůbec nemuselo a problém může být někde úplně jinde...neměla jste třeba antibiotika nedávno ?? každopádně bych zatím vysadil ten nový Lerivon a počkal pár dní co se bude dít...když se vám neuleví, budete muset na odběr krve, hlavně vyšetřit jaterní testy, krevní obraz, sedimentaci atd...snad se pár dní bez antidepresiva obejdete a situace se vyjasní, jestli není zakopaný pes třeba ještě v jiných lécích nebo antikoncepci...?? takže doporučuji vysadit a vyčkat a poradit se s lékařem co dál...díky, pěkný den

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: