Antidepresiva

Je mi 21 let, a poslední dobou trpím úzkostnou poruchou, je to už delší čas. Teprve před 10 dny jsem dostala od psychiatričky Cipralex, který jsem brala prvních 6 dní po 5 mg a teď poslední 4 dny už po 10 mg. Když jsem si vzala první prášek dostala jsem průjem. Od té doby vše v pohodě. Akorát dnes 10. den mě píchá v břichu, oblasti kolem pupku, měla jsem 2x průjem, a celkově je mi nevolno. Také mě trochu bolí hlava. Teplotu jsem měřila,nemám. Mám také své menstruační dny, a tak mám týden pauzu od antikoncepce,je možné,že se tenhle průjem s bolestmi břicha a vším vztahuje k reakci antidepresivům? Je to normální? Měla jsem za to,že by se stav měl pomalu už zlepšovat,né zhoršovat...moc děkuju za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vytrvejte, stav by se měl během 3 týdnů normalizovat, nastoupí účinek antidepresiv a budebVám lépe.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: