Antidepresiva

dobrý den, beru citalec 5mg ráno zatím , vracím se k němu po třetí vždy v rozmezí dva roky pak 4 roky nic a zase dva roky pak zase pauza a ted ho beru 3 dny...brala jsem ho na panické stavy a fobie, které již nemám,ale mám úzkosti jsem vyčerpaná večer se klepu únavou (vnitří třes) špatně spím , mám špatnou náladu.. nemám to pořád je to nárazové taková rozhozená jsem..je na místě ho opravdu brát? může stav zhoršit citalec? po třech dnech braní mám pocit ,že se mi vracejí stavy fobiie je to možné? může se citalec brát s paralenem? Děkuji šárka

Odpověď odborníka:

1) Na vaše stavy je citalec vhodný, ale pokud jste ho delší dobu nebrala, může trvat několik týdnů než se dostaví plný účinek a samozřejmě se mohou také na začátku léčby objevit různé nežádoucí účinky i zhoršení obtíží. Informujte o nich svého psychiatra. 2) Existují i jiné, možná modernější preparáty na vaše obtíže, zeptejte se svého lékaře. 3) Paralen můžete.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: