Antidepresiva

Dobrý den,před lety jsem se léčila na poruchu panic.úzkosti,ovšem opět se mi problémy vrací.Stále se to snažím zvládat bez léků,ale asi to nepůjde.Občas mě děsí diskuze na téma Prozac,vedl.účinky atd.Vždy mi pomohl,ale neexistuje nějaké šetrnější antidepresivum?Chtěla bych znát ještě nějaký názor,než vyhledám svou lékařku.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Prozac je moderní a šetrné antidepresivum a jestli Vám pomáhal, nevidím důvod ho měnit. Zdravím.

MUDr. Lea Blahníková
MUDr. Lea Blahníková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Obvodní lékař, Vidnava

Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
pribrani po vysazeni Pristiqu | Od: zuzana | 8.6.2015 18:36
Dobry den,
Prosim Vas o poradu,nebot jsem vysadila Pristiq
po rocnim uzivani 50mg. Pribrala jsem 4kg a to
ani moc nejim. Snazim se pit 2 litry vody
denne,jim vice zeleniny a vecer se vyhybam
karbodydratum. Mam uz strach cokoliv
snist,abychdale nepribyvala.sladke take nejim.
Bohuzel cvicit nemuzu,nebot mam zanet v boku a
chodim na fyzioterapii uz nejakou dobu.v praci
mam dost pohybu,nebot jsem casto na nohou.
Citim se natekla a nevimsi rady,co by mi pomohlo
zhubnout na puvodni vahu. Pote co js zavala.bfat
pristiq jsem zhubla asi 1kg,ale po vysazeni jsem
nabrala 4,jak uz js zminila,ale mam strach,ze
stale pribiram.prosim poradte,dekuji
reagovat
re:pribrani po vysazeni Pristiqu | Od: uLékaře.cz | 9.6.2015 12:19
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: