Antidepresiva

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat,zda-li se tloustne při užívaní Sertivanu,děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po všech antidepresivech se trochu přibírá, tedy i po Sertivanu. Ale tento váhový přírůstek lze korigovat úpravou stravování, když nebudete jíst více než obvykle, neměla byste mít s váhou problém. Zdravím Vás.

MUDr. Lea Blahníková
MUDr. Lea Blahníková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Obvodní lékař, Vidnava

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: