Antidepresiva a dušnost

V návaznosti na Vaši předcházející odpověď dodávám, že má večerní teplota je kolem 37, 2 a večer nadále mám mirtazapin 30mg. Sertivan mám 3. den na 50mg. Dýchání se mi zlepšilo, ale nadále přetrvávají zvýšené teploty a bolesti hlavy. Je možné, že je to spojené s příliš vysokou dávkou některého léku? Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Petro, možné to je, vedlejší efekt léku může odeznívat delší dobu a pokud jste nikdy předtím antidepresíva neužívala, může to být příčina Vašich teplot a bolestí hlavy. Bude vhodné Sertivan do konce týdne přes 25mg vysadit úplně. Ponechat v medikaci mirtazapin 30mg a vyčkat do konce dalšího týdne.

MUDr. Andrea Bryčková
MUDr. Andrea Bryčková

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Psychiatrická ambulance v Hořicích NZZ

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: