Antidepresiva a epilepsie

Byla mi předepsána antidepresiva esoprex na léčbu úzkostné poruchy(pálení hlavy, tlaky v hlavě)...V příbalovém letáku je napsáno, že tato antidepresiva můžou způsobit epileptické záchvaty. Mám obavy, abych tuto nemoc nedostala, když mám navíc už dlouho tyto úzkostné stavy. Jaká je pravděpodobnost vzniku této nemoci při braní těchto léků?Děkuji

Odpověď odborníka:

Katrin, pravděpodnost je malá, ničeho se neobávejte, léky v klidu užívejte. Nástup účinku se nemusí hned projevit, u někoho to trvá několik týdnů, buďte trpělivá. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: