Antidepresiva a plodnost u muže

Dobrý den, s manželem se snažíme o miminko, ale již několik let se léčí na úzkosti. Vždy užíval Citalec 1/4 tablety/den, ale na podzim před čtvrt se mu přitížilo a zvýšil si dávku na 1celou/den. Od té doby má potíže s ejakulací, většinou není schopen jí dosáhnout vůbec ani masturbací. Chci se zeptat zda tento účinek vymizí nebo jeli vůbec nějaká případná alternativní medikace, která by neměla takový nepříznivý vliv jak na samotné vyvrcholení tak i na kvalitu spermatu. Moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Vážená paní Ano medikament Citalec může vyjímečně vyvolávat poruchy a problémy s ejakulací Váš manžel měl před zvýšením dávky zhoršení svého stavu konzultovat se svým psychiatrem , a když to neudělal tak se s ním spojit nyní . Tyto obtíže by mělo být možné vyřešit

doc. PhDr. Jiří Kocourek, PhD
doc. PhDr. Jiří Kocourek, PhD

Specializace: Psychologie
Pracoviště: Privátní ambulance v Praze 6, Vítězné náměstí 10,
Vedení Institutu aplikované psychoanalýzy,
Vedení Psychoanalytické kliniky v Opocně,

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x