Antidepresiva a třezalka

Dobrý den, chci se zeptat zda při léčbě Prothiadenem 0,25 (2 tbl /noc)mohu použít detoxikační bylinné kapky obahující třezalku ! Děkuji za odpověď Inka

Odpověď odborníka:

Dobrý den Inko! Třezalka má vedle svých mnoha léčivých účinků také účinky antidepresivní a tlumivé, působí tedy podobným mechanismem jako Prothiaden. Jejich současné užívání proto bez porady s lékařem, který vás léčí Prothiadenem, nedoporučuji. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: