Antihistaminika

  • Dotaz od: Pavlína Bílcová
  • Publikováno: 27.12.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jeli nutní aby 14 měsíční syn bral ketotifen, který mu předepsal alergolog. Můj syn od září má každý měsíc rýmu a kašel. Vše se obešlo bez antibiotik. Doporučili nás do alerga a žádná alergie nebyla zjištěná kožními testy ani krví. Jenjedna větev imunity je oslabená jak nám řekl lékař. A předepsal nám Ketotifen. Je nutná tatio léčba?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Ketotifen je systémové antihistaminikum, které se podává pro předcházení alergických záchavtů. Rozhodně bych ho tedy nevysazoval, přesto pokud máte pochybnosti, doporučoval bych konzultaci s ošetřujícím lékařem, který má přesné informace o aktuálním zdravotním stavu Vašeho syna. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: