Antikocepce

Dobrý den ráda bych se zeptala jsem pár měsíců po porodu a nedávno jsem začala užívat antikoncepci novynette jenže jsem špatně užila prášky v 7 denní pauze jsem vzala prášek 7 den místo 8 myslíte, že bych mohla být znovu těhotná nebo,že ten jeden den nato nemá vliv?děkuji Olivová

Odpověď odborníka:

Aby jste mála absolutní jistotu použijte dalčí plato kontinuálně-začněte užívat nové balení přípravku NOVYNETTE hned následující den bez 7 denní pauzy. Dále užívejte NOVYNETTE podle obvyklého postupu.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: