Antikonccepce mirelle

Dobrý den, před rokem a půl jsem vysadila antikoncepci. Od té doby mám trochu problémy s cyklem a nepravidelným krvácením i předmenstruačním špiněním. Nyní bych ji chtěla opět nasadit a vzhledem k věku (37 let) mě zaujala Mirelle. Mám obavy z trombozy, i když v rodině není. Má doktorka mi řekla, že u této antikoncepce je velice rizikový právě ve vztahu k trombozám hormon gestodenum. Myslela jsem, že naopak tato antikoncepce by byla nejvhodnější, momentálně v tom mám zmatek. Uvažovala jsem o Mirelle, popř. Minesse a nyní nevím. Prosím o Váš názor. Děkuji

Odpověď odborníka:

V každé antikoncepci je obsažena gestagenní složka,některá je čistě gestagení, u Mireny maximální učinnost je v dutině děložní,do oběhu není tak velký průnik.Myslím,že by to bylo vhodné řešení,pokud si přejete antikoncepci. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x