Antikoncepce

Dobrý den, užívám HA JEANINE. Menstruaci dostávám pravidelně,vždy po dobrání platíčka pilulek.Tento měsíc přišla menstruace o týden dříve.HA nemám ještě spotřebovanou.Mám tedy dotaz: po vybrání poslední pilulky budu zřejmě již po menstruaci.Mám udělat 7-denní přestávku jako obvykle nebo mám začít brát novou dávku HA hned? Bojím se otěhotnění v případě,že udělám 7-denní pauzu a měla bych připadný styk.Děkuji za odpověď.Bára

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po dovybrání balení byste měla udělat přestávku jako obvykle, krvácení těžko ovlivníte, bude nutné počkat až odezní. Pokud máte strach z otěhotnění, užijte přechodně i jinou ochranu (kondom), raději po dobu sedmi dnů užívání nového balení. Je třeba připomenout, že i když by antikoncepce měla fungovat, zcela stoprocentní není nikdy. Pokud se neobvyklé krvácení bude opakovat, určitě se nechte vyšetřit vaším gynekologem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Gastroskopie
Články: Gastroskopie
Gastroskopie nebo jinak...
Artritida a pásový opar – spojení skrze léky
Články: Artritida a pásový opar – spojení skrze léky
Zvyšují preparáty léčící...
I muži mají svoje dny aneb Jak udržet testosteron pod kontrolou.
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Cukrovka krade chuť k milování. Jak touhu vrátit zpět?
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
Mimoděložní těhotenství - noční můra každé ženy
Články: Mimoděložní těhotenství - noční můra každé ženy
Mimoděložní těhotenství je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x