Antikoncepce

Dobry den, beru antikoncepci Clormetin a pritel se do me ,,udelal,, , tak jsem se chtela zeptat jestli se mam bat otehotneni ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud berete antikoncepci pravidelně, tak se nebojte. Proto berete antikoncepci:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: