Antikoncepce

dobryden doslechla sem se ze se antikoncepce evelien 0,75g nesmi brat dva roky jak jeto mozne ze muj ginekolog miji po porodu napsal a zacla mi delat problemi nepravidelna menstrulace casto 13dnu a vice a tedkon od 24.1 as doted menstruluji silne nemam chut k sexu naladova sem hodne protivna nesva sex posledni dobou par mesicu no od porodu sem z pritelem mela sex 6x a uz mito nic nerika nemuzuse nejak udelat pritel jo pouzivame kondomy ale nevi co mam uz dela uz sem se jednou lecila z jaterkama plus me bolelo na hrudi u srdce velke bolesti krece bricha tak sem ji vysadila 14.2 a menstrulace porat trva nejaky 29dni uz menstruluji urcite a to v poradk usi myslim ze neni neda seto nejak zastavit prosim pomoztemi a poradte co a jak mam delat a pokavad bysemi zhorsili jaterni testi a musela sem brat leky a byla byto vina pana doktora z jeho strankx coz j mohla bych se jit nanej hojit zeby proplacel mi leky i cesty dekuji predem

Odpověď odborníka:

Interní vyšetření by mělo zkontroloval jaterní testy i původ bolesti na hrudi, pokud krvácíte déle je gynekologické vyšetření nezbytné, může dojít ke změně antikoncepce nebo k jejímu vysazení záleží na nálezu, když krvácíte 29 dní už jste dávno měla jí na vyšetření skutečně nechápu proč by jste se měla na vašem lékaři,který se o vás stará jak píšete hojit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x