Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné brát antikoncepci místo 21 dní 28 dní,pro oddálení menstruace o týden a poté po menstruaci pokračovat v normálním braní 21 pilulek a to za stálého účinku antikoncepce. Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, teoreticky to možné je, je třeba ale přesně dodžet pokyny v příbalovém letáku. V případě nejasností se obraťte na svého ošetřujícího gynekologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: