Antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, užívám HA Jeanine a antiepileptika Lamictal. Pilule beru pravidelně ve stejnou dobu. Pokud při pohlavním styku použiji i kondom, jsem dostatečně chráněna před otěhotněním? je tato metoda spolehlivá? Dále, pokud budu Antikoncepci brát o trochu déle a 7 denní pauzu udělám cca po 25 dnech, (vysadím v pondělí) tak další pilulku začnu brát další týden v úterý? Děkuji moc za odpověd, přeji hezký den. Gabriela

Odpověď odborníka:

Ano,jste dostatečně chráněna a pokud budete brát antikoncepci déle tak stejně následuje 7 denní pauza. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: