Antikoncepce

Dobry den chtela jsem se zeptat.Pres rok jsem brala antikoncepci lindynette 20. V pondeli jsem byla u gynekologa a on mi predepsal novou (cleonita) a rekl mi ze mam dobrat lindynette , dat 7denni pauzu a zacit brat cleonite. A kdyz jsem mu rekla ze v lindynette mam jen 14 tablet ( pred 4 tydny jsme jeli na dovolenou tak jsem brala bez prestavky i druhe platicko a v pulce druheho platicka jsem dala pauzu) tak mi i tak rekl ze mam dobrat tech 14 tablet lindynette a dat si pauzu a pak zacit s novou antikoncepci. Dostanu behem 7denni pauzu menstruaci kdyz jsem ji mela pred 2 tydny ? A jsem behem te 7 denni pauzy chranena kdyz jsem brala prasky jen 14 dni ? Dekuju.

Odpověď odborníka:

Není nejvhodnější udělat pauze v polovině platíčka, menses by jste měla dostat ale pro jistotu prvních 7 dní použijte ještě kondom, ochrana v pouze v tomto případě není zcela spolehlivá.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: