Antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zdali je možné, že jsem těhotná. Užívám antikoncepci Yosefinne a nejsem si jistá, zdali jsem postupovala při braní správně. Mohu se spolehnout na to, že nejsem těhotná, pokud jsem dostala normálně "menstruaci", i když se nejedná o menstruaci klasickou? Je nutné si udělat těhotenský test? Je možné, že pohlavní styk jsem měla v sobotu, kdy jsem brala 4 placebo tablety. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. POkud užíváte antikoncepci podle doporučení Vašeho lékaře, je pravděpodobnost otěhotnění minimální. Pohlavní sty samozřejmě můžete mít i v období, kdy se tabletky neužívají. V případě chyby v užívání je na našich web. stránkách doporučení, jak postupovat. http://www.neumed.cz/informace/antikoncepce.php

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Křečové žíly se po operaci nemusí znovu objevit
Články: Křečové žíly se po operaci nemusí znovu objevit
Křečové žíly jsou poměrně...
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Sedm mýtů o klíšťatech
Články: Sedm mýtů o klíšťatech
Existuje mnoho mylných...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: