Antikoncepce

Dobrý den tak beru Antikoncepci Logest. Chtěla jsem se zeptat jestli nevadí že si budu brát třetí platičko prášku po sobě abych od dálila menstruaci. Děkuji Zuzka

Odpověď odborníka:

Kontinuální užívání je možné, počítejte s tím, že pravděpodobnost výskytu zašpinění je o tohoto způsobu vyšší. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alkohol narušuje spánek nejen starších lidí
Články: Alkohol narušuje spánek nejen starších lidí
Souběžné používání alkoholu...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pozor na škrkavky!
Články: Pozor na škrkavky!
Škrkavka dětská, latinsky...
Zákal sklivce – neškodný problém, nebo choroba ohrožující zrak?
Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Články: Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Jenom v Evropě se každý rok...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: