Antikoncepce

Dobrý den,beru antikoncepci Lindynette 20 svůj první prášek jsem si vzala 1 den menstrace..po 12 prášcích jsem měla styk..byla jsem dostatečně chráněná:?mohla bych být těhotná?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, 12.den užíváni hormonální antikoncepce jste dostatečně chráněna a těhotenství není pravděpodobné (je vpodstatě nemožné).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: