Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se vás ještě zeptat jestli můžu brát antikoncepci s práškama na alergii jménem xyzal, jestli to nějak neovlivní účinek antikoncepce. Předem děkuji za odpověď s pozdravem Nikola

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Nikolo! Popsaná kombinace se nepovažuje za problematickou, je možný i dlouhodobý souběh.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: