Antikoncepce

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně toho, že mam návaly horka a ostatní problémy spojené menopauzou ,ale lékař mi tvrdí pokuď beru antikoncepci tak nemůžu mít žádné příznaky .Je to možné. Antikoncepci beru Nelli. Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud užíváte antikoncepci tak výpadové příznaky které jsou způsobené nedostatkem hormonů skutečně nejsou, může se jednat o jinou například interní příčinu vašich obtíží. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x