Antikoncepce

Dobry den. Pred lety jsem brala antikoncepci Yadine. Nedavno jsem se k ni vratila, ale vubec mi nesedla. Mela jsem neustale mykozy, z nich zanet mocovych cest. Touha po sexu se absolutne vytratila a sex byl velmi bolestivy. Kdyz jsem antikoncepci po mesici vysadila, tak se se vratilo do normalu. Navstivila jsem sveho gynekologa a ten mi predepsal antikoncepci Qlaira. Uzivam ji cca 20 dni a problemy se opakuji. Sex je bolestivy, objevlo se rezani, paleni, svedeni, bez vytoku nebo jen nepatrneho. K tomu se nove pridruzilo motani hlavy pri prudsim vstanuti, apod. Je mozne, ze si telo na antikoncep i teprve zvyka a vse se vrati do normalu nebo mam ji opet vysadit? Existuji pripadne jeste jine formy antikoncepce, ktere bych mohla vyzkouset (injekce,naplasti,..) a nepusobily by tyto problemy?

Odpověď odborníka:

Pokud se takové problémy objevily i při druhé antikoncepci bylo by možností volby IUD. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: