Antikoncepce

obrý den. Je mi 16 let. Před dvouma tydnama v sobotu jsem si zapomněla prášek. Pak jsem to brala pečlivě a ve čtvrtek jako na potvoru taky. V pátek jsem si ho vzala kolem pul 12 a to prášky beru večer. V sobotu jsme měli sex z přítelem chráněny kondomem a v neděli jsme měli bez kondomu. Trvalo to ani ne 10sekund ale neudělal se do mě. Je možné že bych mohla být v tom? Teď v pátek dobíram antikoncepci. Dekuju moc Váš příspěvek bude zveřejněn po té, co potvrdíte svůj email, kliknutí na následující tlačítko. Zároveň bude tímto dokončena vaše registrace.

Odpověď odborníka:

Při nepravidelnějším braní antikoncepce je gravidita možná pokud se nedostaví menses v termínu udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: