Antikoncepce

Dobrý den. Antikoncepci beru už půl roku a Lindinete20 a zapomněla sem jednu pilulku a chtěla sem týden počkat ale ve ctvčtvrtek čtvrrtek znova. Pak jsem ji Dobrala dobře. Přítel se do mě NIKDY NEUDELAL. Jaká je možnost že bych byla v tom?

Odpověď odborníka:

Při nepravidelném užívání je gravidita možná pokud nepřijdou menses v termínu udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: