Antikoncepce

Dobrý den, 5let beru antikoncepci Bonadea abych měla pravidelnou menstruaci,protože před tím než jsem jí musela začít brát, měla jsem menstruaci nepravidelnou, třeba např. jednou za dva měsíce, protože se mi tvořili cysty kvůli kterým byla ta menstruace nepravidelná. Můj dotaz je: Když vysadím antikoncepci, protože bych chtěla otěhotnět, bude to mít kvůli té tvorbě cystám a nepravidelné menstruaci špatný vliv na otěhotnění a může otěhotnět trvat dlouho?Budu velice ráda za odpověď

Odpověď odborníka:

Jak dlouho to bude trvat není možno říci ani zda se cysty budou tvořit ani zda dojde o ovulaci zjistíte to to jedině vysazením antikoncepce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: