Antikoncepce

Dobrý den, Je možný otěhotnět po vysazení HA, kdy mi do konce další menstruace zbývá asi 13 dní ? HA jsem přestala užívat, ze dne na den. Plodné dny, by měly nastat koncem toho týdne. Děkuji

Odpověď odborníka:

Z vaší otázky nelze jasně usoudit v jaké fázi cyklu se nacházíte. Jestli zbývá 13 dnů do další očekávané menses měla byste se nacházet uprostřed cyklu ? Vysadila jste HAK předčasně , nedoužívané? MUDr Vilém Jelínek Těsně po vysazení HAK je otěhotnění obtížnější , ale nelze vyloučit při nechráněném styku stoprocentně. Doporučuji provést test , do 72 hodin po nechráněném styku ELLE ONE či Escapelle.

MUDr. Vilém Jelínek, CSc.
MUDr. Vilém Jelínek, CSc.

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynprofi s.r.o., Gynekologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: