Antikoncepce

Dobrý den,mám pár otázek. 1) Je nějaké riziko pokud zvracím po 8 hodinách od užití pilulky? Vstřebala se v pořádku ? 2) Je HA stejně učinná když sem nemocná,nachlazená ale neberu žádná antibiotika maximálně ibalgin,paralen..? 3) Ovlivňuje prášek ESPUMISAN nějak HA? Nesníží účinnost? 4) Po jaké době můžu mít s přítelem nechráněný pohlavní styk bez kondomu pokud prášky beru 16 dní? ( dnes 29.02.2016 to bude ve 21:00 to bude 16ctá pilulka,beru svou první HA,a neovlivnilo zvracení po 8 hodinách od užití učinnost? Zvracela sem takto po 8smi hodinách cca 4x od té doby už vše v pořádku,maximálně jen špinění.) A může se do mě přítel normálně ,,udělat" ? Děkuji za rychlou odpoved. :)

Odpověď odborníka:

dobrý den, 8 hodin je dlouho, pilulka je vstřebaná a pokud neberete ATB, není ovlivněna účinnost ATB. Espumisan neovlivňuje HAK, chráněná jste po 7 dnech užívání.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: