Antikoncepce

Dobrý den, mám dotaz brala jsem Azalii,ale začala jsem špinit tak mi gynekolog napsal Triquilar, ale ještě jednou denně večer kojim. Nemá to vliv na mléko? Nemám raději přestat kojit?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lucie, dvousložková antikoncepce jako je Triquilar se obecně při kojení nedoporučuje - jednak může zasahovat do tvorby mléka (je možné, že se zastaví) a jednak se můžou hormony do mléka vylučovat - i když zatím nebyly prokázané negativní důsledky na kojence, bylo by vhodnější buď změnit antikoncepci opět na pouze progesteronovou a vybrat jiný přípravek než Azalii nebo brát Triquilar, ale nekojit. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Záděry řešte co nejrychleji!
Články: Záděry řešte co nejrychleji!
Záděra představuje sice...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Se stoupající oblibou tetování se zvyšuje i výskyt autoimunitních onemocnění
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Vrozený vysoký cholesterol – porazme ho společně!
Články: Vrozený vysoký cholesterol – porazme ho společně!
Pacientské organizace hrají...
STD - sexuálně přenosné nemoci
Články: STD - sexuálně přenosné nemoci
Sexuálně přenosné nemoci se...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: