Antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je možné,aby mi antikoncepce Triregol po osmiletém užívání způsobovala nevolnost( špatně od žaludku).Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, není to samozřejmě vyloučeno, ale přesto bych se věnovala spíše i jiných možnými příčinám žaludeční nevolosti. Zkuste si koupit v lékárně žaludeční čajovou směs, pokud by potíže nepřestávaly, je dobré, svěřit se s problémy přímo lékaři /obvodní/, který vás vyzpovídá (jiné vlivy na žaludek, stres v rodině...a podobně), celkově vás vyšetří a poradí léčebné postupy. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: