Antikoncepce

Je mi 37.let dělají se mi boláky a beru 6 let Yadine, že pomůže a odvoďnuje a nějak na mě nefunguje. Prosím o radu změny antikonc.? A ještě jestli je lepší hormon.,nebo nehormonální zkusit...Goldlily plastic...děkuji za radu...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zkuste vysadit antikoncepci úplně. Tělíska Goldlilly atp. působí formou mikrozánětu v děloze, proto nejsou vhodné ve Vašem případě.Jinak odvodnění a akné jsou zcela jiné problematiky a spolu nesouvisí.

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x