Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Je mi 17 let a půl roku jsem brala antikoncepci.Ale kvůli špatné náladě,kvasinkam a nechuti na sex jsem ji vysadila. Pauza na pilulky mi skončila ve čtvrtek, takže v pátek jsem měla začít užívat nové plato,které jsem už nezačala. A ve čtvrtek(7.den pauzy) byl nechráněný styk. Nemůžu být těhotná? A je podle Vás do budoucna kondom spolehlivý? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otěhotnět byste nemusela, ale spermie přežívají několik dní uvnitř těla. Raději si udělejte test, ale až po další menstruaci. Kondom kombinujte s Pharmatexem, velmi zvýšíte účinnost, zhruba na úroveň hormonální antikoncepce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x