Antikoncepce

Dobrý den, obracím se na vás s dotazem. Od svých 15-ti let beru HA Sunya. Cca o rok a půl na mě zničeho nic přicházely migrény, často jsem měla problémy s tlakem (Což mám doposud), že jsem někdy musela to jít zaspat. Četla jsem, že migrénu může způsobit právě HA. Také jsem po HA přibrala, i když ne tolik. Ale pořád mám obavy jestli náhodou nemám nějaký problém. Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Migreny jsou kontraindikací hormonální antikoncepce stejně jako hypertenze bylo by vhodné zvážit jinou formu ochrany. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: