Antikoncepce

Dobrý den Pane doktore, prosím vás, chtěla jsem se zeptat. Beru antikoncepci Lunafem , v platíčku jsem zapoměla 7 prášku (dohromady) , před pár týdny .. spala jsem u přítele, neměla jsem u sebe antikoncepci jelikož jsem počítala s tím, že pojedu ještě v ten den domů, ale nejela jsem, měli jsme pohlavní styk. Řekla jsem mu že jsem si nevzala prášek .. ( nebrala jsem to úplně pravidelně už před tím jsem jich pár zapoměla) a on se do mě i tak udělal , a před pár dny ( v neděli) v noci přijel a měli jsme styk ale prášky jsem cca 3 dny nebrala páč jsem to měla dostat a krvácela jsem jen trošičku.. a až po sexu, druhý den jen špinila krví .. nevím, jestli to byla menstruace nebo ne, ale v tu dobu, jsem po sexu vždy krvácela a já nevěděla jestli je to menstruace která se měla dostavit už před tím, ale nedostavila se . Mentruaci mívám vždy několik dní ale když jsem to měla mít, tak jsem to něměla a tekla mi krev až po sexu .. prosím vás, mohla bych být těhotná? Mám nafouklé břicho, před pár týdny jsem měla staršné chutě k jídlu, ted je zase naopak nemám, byla jsem zvyklá snídat a ráno do sebe skoro nic nedostanu. Moc vám děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotenství jistě ve Vašem případě nelze vyloučit, ba dokonce je při Vaší spolehlivosti co se antikoncepce týče vysoce pravděpodobné a když ne tento cyklus tak v budoucnu určitě. Udělejte si test nebo běžte na gynekologii , jsem lékař ne prorok nebo vědma. Nechte si zavést tělísko Jaydess a budete mít klid a jistotu.

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Prolaktin jako ochránce i zabiják
Články: Prolaktin jako ochránce i zabiják
Prolaktin je hormon, který...
Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Články: Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Refluxní choroba jícnu se...
Artroskopie
Články: Artroskopie
Artroskopie je endoskopické...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: