Antikoncepce

Dobry den Jsem panna a 2 mesice pouzivam HA, a pritel se do me udelal. Mohu otehotnet?

Odpověď odborníka:

Nikol, tedy již jste měla pohlavní styk. Pokud užíváte pravidelně antikoncepci, těhotenství je sice málo pravděpodobné, ale nikde není garantovaná 100% ochrana, pokud budete mít zpoždění cyklu, udělejte si těhotenský test. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: