Antikoncepce

Začala jsem brát antikoncepci minisiston a chci se zeptat zda na 100% účinný ohledně těhotenství. Přítel nechce ochranu. Děkuji za radu a odpověď

Odpověď odborníka:

Ano, každý výrobce deklaruje 100% účinnost. Nicméně příroda je mocná a čarovná a v medicině není nic stoprocentního, ale na 99,99999% tomu věřte.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: