Antikoncepce

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestliže beru antikoncepci večer (normální doba), zapomenu na to a vezmu si ji až druhý den kolem 10. hodiny dopoledne, je velké riziko otěhotnění?

Odpověď odborníka:

DOBRÝ DEN, JE SNÍŽENMA ÚČINNOST. zÁLEŽÍ, JAKOU BERETE ANTIKONCEPCI A V KTERÉ ČÁSTI CYKLU TO BYLO. ZAČÁTEK JE HORŠÍ:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie může mít podobné příznaky jako nachlazení
Články: Alergie může mít podobné příznaky jako nachlazení
Přichází jaro a s ním...
Stále bez potomka? V čem je chyba?
Články: Stále bez potomka? V čem je chyba?
Neplodnost může mít mnoho...
Transplantace dásně v zubařském křesle
Články: Transplantace dásně v zubařském křesle
Existuje několik zákroků...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Větší a pevná ňadra do plavek? Víme, jak na to!
Články: Větší a pevná ňadra do plavek? Víme, jak na to!
Která žena by nechtěla mít...
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
Střevních zánětů celosvětově neubývá. Proč a kde je nárůst nejvyšší?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Čtyři cviky pro bolavá záda
Články: Čtyři cviky pro bolavá záda
Bolesti zad patří mezi...
Diabetici, hlídejte si cholesterol!
Články: Diabetici, hlídejte si cholesterol!
Cholesterol je voskovitá...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: