Antikoncepce

Urgentní dotaz - beru několik let antikoncepci a teď jsem akorát asi před 2 měsíci změnila značku po konzultaci s doktorkou. Prášky beru pravidelně a jsem si jistá, ze tento měsíc obzvlášť jako hodinky přesně. Včera jsem měla pohlavní styk nicméně jednalo se o veselici, tak se hodně pilo a málo jedlo... Probudila jsem se teď s divnym pocitem, bolestmi nejen hlavy, ale i břicha. Myslím, že se asi jedna jen o kocovinu, ale stejně bych potřebovala slyšet názor od vás na uklidnění. Mám si pro jistotu ještě obstarat pilulku po, i když beru prášky, nebo jsem jen paranoidní? Děkuji moc předem za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, asi bych neplašila:) vše bude v pořádku, hlavně Vám není při těhotenství špatně hned po dni oplodnění:) tak až zhruba za měsíc:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Kam dál
 
 
Mezi příznaky alergie patří i svědění uší a patra
Články: Mezi příznaky alergie patří i svědění uší a patra
Jako typické příznaky...
Ženská ejakulace
Články: Ženská ejakulace
Ženskou ejakulaci neboli...
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: