Antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci Mercilon. Po několika antikoncepcích, které mi nevyhovovaly, mě konečně netrápí vedlejší účinky. Asi 2x se mi stalo, že menstruaci ale dostanu o něco dřívě, než doberu platíčko. Jelikož jsem teď opravdu ve stresu ohledně státnic, můj gynekolog mi řekl, že ještě počkáme, když mi tyto prášky konečně sedly. Zapomněla jsem se ale zeptat, jestli to nějak nesnožuje účinek. Myslím tím, že pokud dostanu menstruaci o 5 dní dříve, zda jsem v 7 denní pauze chráněná. Moc Vám děkuji, příjemný den.

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy účinek není snížen, jste chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x