Antikoncepce

Beru antikoncepci Qlairu a v sobotu 28.5. Jsem začala brát nové balení. V pondělí jsem měla s přítelem nechráněný styk a ode dnes beru antibiotika Xorimax. Ráda bych se touto cestou zeptala, zda je možné zpětné ovlivněni působení antikoncepce - jde mi o ten styk před třemi dny. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud berete antikoncepci správně, dle návodu, tak užití antibiotica nemá na funkci antikoncepce vliv a vše funguje tak jak má.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: