Antikoncepce

Dobry den chtela bych se zeptat jestli je mozne otehotnet pri antikoncepci lindynnete 20 brala sem je pravidelne a sem ve 2 mesici a nebrala sem je pred menstruaci a to sme s pritelem meli sex je to mozne?

Odpověď odborníka:

Pokud nebyla chyba v užívání pak je gravidita málo pravděpodobná Spolehlivost antikoncepce se uvádí jako Pearlův index – počet těhotenství na 100 žen, které jednotlivou antikoncepční metodu používají během jednoho roku. Kombinované antikoncepční “tabletky” mají Pearlův index 0,5 – 0,7

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Příliš silná menstruace? Zkuste brát antikoncepci
Články: Příliš silná menstruace? Zkuste brát antikoncepci
Takzvané dysfunkční děložní...
Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Články: Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Není to příjemné pomyšlení...
Biologická léčba mění k lepšímu i osudy českých pacientů
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
 Také děti se syndromem Prader-Willi potřebují sportovat
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: