Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak lze oddálit menstruaci alespoň o týden. Beru sice HA, ale přesně před menstruací dobírám poslední platíčko a antikoncepci chci úplně vysadit. Bohužel má antikoncepce (Softinelle) nevyrábí platíčko pouze na měsíc ale jen na 3 měsíce, což je pro mě zbytečné. Je nějaká jiná možnost oddálení o týden aniž bych si musela kupovat HA na další 3 měsíce? Dále také prosím o návrhy nějaké jiné ochrany, protože kvůli HA mi otékají končetiny a chci ji vysadit. Je mi 20 let, tudíž ještě budu chtít v budoucnu děti. Lékařka mi doporučila jen tělísko Jaydess, které stojí 5500,- na 3 roky. Je ještě nějaká jiná možnost? Děkuji moc za odpovedi

Odpověď odborníka:

S tímto tělískem jsou dobré zkušenosti jinak než pokračováním antikoncepce nelze cyklus prodloužit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak účinně zabránit vypadávání vlasů
Články: Jak účinně zabránit vypadávání vlasů
Bujná kštice, to je sen...
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
Vyrážka, povlak a pupínky v ústech? Mykóza signalizuje slabou imunitu!
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Sklivcové zákalky jsou neškodné, ale dokážou pěkně potrápit
Bojujete s vyšším krevním tlakem? Víme, co ho zvedá!
Články: Bojujete s vyšším krevním tlakem? Víme, co ho zvedá!
Vysoký krevní tlak přivádí...
Víte, co je to lumbago?
Články: Víte, co je to lumbago?
Lumbago neboli ústřel je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: