Antikoncepce

Dobry den, chtěla bych se zeptat. Nejdříve jsem brala HA Clormetin, hned jsem zacla brat dalsi plato Minerva (menstruaci jsem vynechala) teď mám zájezd k moři. Mohu brát další plato minervy vynechat tím další menstruaci? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, když pominu, že Minerva je pro Vás (věk 19 let) naprosto nevhodná (zbytečně vysoký obsah estrogenu a gestagen s vysokým rizikem trombozy a embolie, který by se měl používat maximálně 1 rok) ano můžete vynechat další menstruaci

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: