Antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci skoro rok a chtěla bych se zeptat jestli se do mě může přítel udělat bez rizika početí :) A je pár dní před menstruací ještě nižší šance otěhotnění? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud neuděláte chybu v užívání tak antikoncepce je spolehlivá. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: