Antikoncepce

Dobrý večer chtěla bych se zeptat jestli jsem v sedmem dní užívani Katyi chranena i když jsem si pilulku vzala po 13 hodinách pravidelneho užívani a měla pohlavni styk bez ochrany? Můžu otehotnet? Je mi 18 a HA beru už přes půl roku. Předem díky za odpověd.

Odpověď odborníka:

Prodleva by neměla být delší než 12 hodin pro jistotu po dobu 10 dní použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
S léčbou kýly neotálejte, není se čeho bát
Články: S léčbou kýly neotálejte, není se čeho bát
V minulém článku jsme se...
Nevolnost a zvracení – v čem tkví nebezpečí?
Články: Nevolnost a zvracení – v čem tkví nebezpečí?
Máte žaludek naruby po...
9 tipů, jak zatočit s bolestí hlavy
Články: 9 tipů, jak zatočit s bolestí hlavy
Tuhle zdravotní potíž zná...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Léčba nádoru prostaty mívá nechtěné dopady. Lze je dostat pod kontrolu?
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Při léčbě rakoviny prostaty hraje pohyb zásadní roli
Články: Při léčbě rakoviny prostaty hraje pohyb zásadní roli
Pánové by měli být aktivní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: