Antikoncepce

Dobrý den, nyní 3 měsíc užívám antikoncepci Minisiston. Po sedmidenní pauze po druhém platíčku jsem zapomněla užít 1. pilulku ve správný čas (21:00) a užila jsem ji až druhý den (cca v 11:30). Jak vysoké je riziko možnosti otěhotnění, pokud jsem nechráněný pohlavní styk měla několikrát v tomto mezičase?

Odpověď odborníka:

Riziko i když malé existuje po dobu 10 dní použijte pro jistotu ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: