Antikoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci Sirmya, je to má první antikoncepce, chtěla bych se zeptat, zda je normální, že už třetí týden mám menstruaci. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Normální to zcela jistě není zajděte na vyšetření k objasnění příčiny. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: