Antikoncepce

Chtěla jsem se zeptat, zda-li můžu pomocí antikoncepce oddálit menstruaci 2x po sobě (tudíš jíst 3 platíčka a nemít mezi nimi dvě pauzy)? Není to nějak nebezpečné? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano, můžete uplatnit daný postup, není nijak nebezpečný. Do budoucna - až budete chtít otěhotnět, tak to nedělejte, pak by vám mohlo trvat o to déle, než se těhotenství povede. Po tříměsíční pauze a po vysazení by vám pak mohlo trvat i více než půl roku, než přijde správná ovulace a oplodnění.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Známe bič na nadměrné pocení kdekoli na těle
Články: Známe bič na nadměrné pocení kdekoli na těle
Mnoho lidí si myslí, že...
Drobná poranění – peroxid do rány nelijte!
Články: Drobná poranění – peroxid do rány nelijte!
Drobné řezné rány a oděrky...
Roste vám pupík? Možná máte kýlu!
Články: Roste vám pupík? Možná máte kýlu!
Pupeční kýla se často...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: