Antikoncepce

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné lepit antikoncepční náplast Lisvy v kuse, tj. bez vynechání 4.týdne. Nikde v návodu jsem nenešla. Děkuji

Odpověď odborníka:

Vzhledem k tomu že se jedná o monofazický preparát je to možné ale může se vyskytnout nepravidelné krvácení Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: